Fran den Rooijen

Hey! Mijn naam is Fran den Rooijen en ik ben tweedejaars IPO studente aan de Hanzehogeschool in Groningen. Dit jaar mag ik de mooie functie van secretaris uitvoeren! De opleiding Industrieel Product Ontwerpen heeft ervoor gezorgd dat ik al mijn creativiteit kwijt kan en kan combineren met techniek. Ook leerde ik meer mensen kennen met dezelfde interesses als ik, wat natuurlijk erg leuk is! Hierdoor ben ik bij de studievereniging beland. Ik begon in de feestcommissie, waarbij ik notulist was. Ik werd heel erg enthousiast van deze commissie in combinatie met de vereniging en opleiding, waardoor ik meer wilde doen. Ik wilde vooral meer werken aan aspecten op het persoonlijke vlak, zoals communicatie en verantwoordelijkheidsgevoel. Daarom heb ik besloten om secretaris te worden van het zeventiende bestuur.

Quote: ‘’Don’t hide your wings.’’