Lieke Luikens

Mijn naam is Lieke Luikens. Ik ben 18 jaar oud en zit in mijn tweede jaar van de opleiding Industrieel Product Ontwerpen.
Mijn eerste voetstapjes vonden plaats in het kleine dorpje Musselkanaal, waar ik tot een jaar geleden woonde. Sindsdien leer ik vooral andere soorten stappen kennen in dé studentenstad van Nederland, Groningen.
Naast mijn studie (en dus nu ook bestuursjaar), vind ik het leuk om gezellig af te spreken met vrienden, te gaan hardlopen en houd ook af en toe wel van een feestje.
Afgelopen jaar ben ik actief lid geweest bij Linkit en kwam erachter hoe leuk ik de vereniging vond. Zo kwam ik ook in aanraking met een bestuursjaar. Dit jaar ben ik de voorzitter van S.V. Linkit en wil mij hier dan ook volledig voor inzetten.