Overzicht commissies

Hieronder volgt een overzicht met alle commissies van S.V. Linkit en met bijbehorende informatie over de inhoud van de commissies

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie organiseert activiteiten om gezellig bij elkaar te komen, onderlinge contacten te versterken en de groepsband te verstevigen. Denk hierbij aan sociale activiteiten zoals schaatsen, bowlen, paintballen of een cocktailworkshop.

Almanakcommissie

De almanakcommissie is verantwoordelijk voor de jaarlijkse almanak die wordt uitgebracht. Deze almanak bevat onder andere een ledenlijst, alle commissies van het betreffende jaar en leuke stukken van de activiteiten. De commissie verzamelt en maakt alle content die in de almanak moet komen te staan. Overigens is de commissie verantwoordelijk voor het publiceren van vakinhoudelijke artikelen voor op de website, deze zijn interessant om meer inspiratie op te doen over dingen die buiten de studie om gebeuren.

Acquisitiecommissie

De acquisitiecommissie is verantwoordelijk voor het werven van bedrijven die de vereniging kunnen steunen. Denk hierbij aan kortingen voor leden, uitdeelitems, en dergelijken.

Feestcommissie

De feestcommissie organiseert elke maand een borrel in Partycafé de Doos. Tot nu toe zijn deze borrels een erg groot succes. Leuke thema’s, grote opkomst en altijd erg gezellig. Kom ook eens gezellig langs en houdt onze Facebook in de gaten!

Introductiecommissie

De introductiecommissie verzorgt de introductieweek voor de vereniging. Tijdens deze week mogen wij vele nieuwe studenten ontvangen. Al deze studenten doorlopen een week vol activiteiten op school en op introductiekamp. Deze week organiseren vergt een hoop tijd. Toch is de introductieweek, dankzij de introductiecommissie, jaarlijks weer een groot succes.

Lustrumcommissie

De lustrumcommissie  is de commissie die het lustrum verzorgt, indien deze aanwezig is. Een Lustrum is de verjaardag van de vereniging. Een lustrumweek vindt plaats om de vijf jaar. Deze week bestaat voornamelijk uit veel leuke activiteiten, feestjes en nog veel meer. Dit wil je zeker niet missen!

Merchandisecommissie

De merchandisecommissie houdt zich vooral bezig met leuke goodies voor de vereniging. Denk aan het ontwerpen van goodies zoals pennen, bieropeners of tasjes. Ook is de commissie verantwoordelijk voor de commissieshirts die jaarlijks worden uitgebracht.

Promotiecommissie

De promotiecommissie De promotiecommissie is opgedeeld in twee groepen. De eerste groep, grafisch ontwerpers, houden zich bezig met het grafisch vormgeven van posters, banners, flyers, stickers en ander promotiemateriaal voor de georganiseerde activiteiten of evenementen. De andere groep, de fotografen, maken foto’s op de georganiseerde activiteiten of evenementen en zorgen voor de opmaak van de foto’s. Met de opmaak wordt bedoeld dat het logo van Partycafé de Doos, S.V. Linkit en eventueel het logo van de fotograaf zelf op de foto’s komen te staan.

Reiscommissie

De reiscommissie organiseert de buitenlandse reis. Ieder jaar wordt er weer een nieuwe locatie voor de reis uitgezocht door de reiscommissie. De reiscommissie zet eigenlijk de hele reis in elkaar. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van de accommodatie, vervoer, activiteiten enzovoort.

Studiecommissie

De studiecommissie organiseert studie gerelateerde activiteiten, zoals gastlezingen, rondleidingen en een binnenlandse reis. De studiecommissie benadert bedrijven voor deze gastlezingen, rondleidingen en het symposium. Het doel? Iets extra’s leveren naast de studie.