Feestcommissie

De feestcommissie is verantwoordelijk voor de gezellige borrels buiten de studie om. Maandelijks wordt er een borrel georganiseerd om onze leden wat dichter bij elkaar te brengen en in te laten zien dat studeren in Groningen meer te bieden heeft dan enkel de inhoud van je studieboeken. Om niet in herhaling te vallen heeft elke borrel een eigen thema om zo iedere keer een nieuwe sfeer te creëren. Tevens is dit een heerlijk excuus om elke maand je verkleedkist in te duiken en een avondje lekker de clown uit te hangen.
De borrels komen tot stand door te vergaderen. Tijdens deze vergaderingen worden de thema’s, de aankleding van de kroeg en het promoten van het event. Naast onze dorstige leden voorzien van een lekker drankje heeft de commissie ook een serieuzer doel voor ogen, namelijk het scheppen van eenheid binnen de studie. De maandelijkse borrels bieden kans om jouw studiegenoten eens in een ander daglicht te zien maar ook om jouw professionele netwerk uit te breiden. Je komt in aanmerking met zowel eerstejaars als alumni-studenten die een bron aan informatie bevatten over minors, tentamens, stageplekken en leermethodes.