Almanakcommissie

De almanakcommissie brengt de jaarlijkse almanak uit. Deze almanak bestaat uit onder andere een ledenlijst, activiteiten en leuke verhalen uit dat jaar. De commissie verzamelt en schrijft deze content en brengt dit allemaal bijeen. Ook heeft de almanak elk jaar een ander thema, gekozen door de commissie. De commissie brengt de leukste herinneringen bijeen en stopt dit allemaal in een prachtig boek, speciaal voor de leden van Linkit. Hierdoor worden deze gebeurtenissen nooit vergeten. Overigens schrijft de almanakcommissie studie gerelateerde artikelen voor op de website. Denk aan carrièrekansen voor een afgestudeerde IPO-student, verschillende designs die het nét niet gehaald hebben of de betekenis achter een bekend designbureau. Deze artikelen zijn er om inspiratie op te doen en om meer te weten te komen over dingen die buiten de studie gebeuren. Deze artikelen zijn terug te vinden op de site via deze link: (linkje met artikelen)