Reiscommissie

De reiscommissie organiseert elk jaar de studiereis binnen Linkit, die vaak in het najaar plaatsvindt. Het doel is om samen naar een leuke stad te gaan en de deelnemers kennis te laten maken met het land en de cultuur. Tijdens deze reis worden er ook studiegerelateerde en culturele activiteiten gepland waar je aan kan deelnemen. Tevens is er elke avond de mogelijkheid om een biertje te doen, te dansen of karaoke te zingen in de kroeg. Voor de rest is er ook genoeg vrije tijd om zelf in de stad waar we heen gaan rond te lopen en dingen te ontdekken. Hoewel het doel is onze leden kennis te laten maken van een andere cultuur, willen we voornamelijk de leden dichter bij elkaar brengen, zodat alle jaren goed kennis met elkaar kunnen maken, en de rest van het jaar alleen maar dichter naar elkaar toe kunnen groeien.