Lid worden

Net begonnen aan de studie Industrieel Product Ontwerpen aan de Hanzehogeschool Groningen? Draai je al een paar jaar mee bij de studie Human Technology of Industrieel Product Ontwerpen? Of ben je al bekend bij ons en lijkt het je leuk om erbij te horen?

Dan is studievereniging Linkit iets voor jou! Lid worden kost maar €10,- per verenigingsjaar en je krijgt er een heleboel voor terug! Denk aan een superleuke buitenlandse studiereis, studiegerelateerde activiteiten en een maandelijkse borrel! Wij bieden het allemaal!

Studievereniging Linkit is overigens toegankelijk voor mensen die niet de studie IPO of HT volgen. Mocht je geïnteresseerd zijn of zelf iemand kennen die enthousiast is om lid te worden? Dan is er de mogelijkheid om begunstiger te worden voor slechts €15,- per verenigingsjaar. Hierbij kun je nog steeds deelnemen aan alle leuke activiteiten!

Maandelijkse borrels

Studievereniging Linkit organiseert gedurende het collegejaar minimaal tien borrels in onze stamkroeg Partycafé de Doos in de Gelkingestraat. De feestcommissie bedenkt iedere maand weer een leuk en toegankelijk thema voor deze borrel. De borrels zijn één van de meest drukbezochte activiteiten van Linkit, en brengen mensen van alle jaarlagen samen voor een gezellige avond.

Jaarlijkse gala

In samenwerking met verschillende verenigingen organiseert studievereniging Linkit jaarlijks een gala van de Hanzehogeschool Groningen. De galacommissie van de vereniging steekt veel liefde en tijd in de voorbereiding van één van de tofste feesten van het jaar. Dit wil je ook zeker niet missen!

Buitenlandse reis

Jaarlijks organiseert studievereniging Linkit een meerdaagse buitenlandse reis naar een stad in Europa. Tijdens deze reis maken de deelnemers van de reis kennis met de nieuwe stad, bezoeken ze belangrijke monumentale en culturele plekken én worden er leuke activiteiten uitgevoerd. Elk jaar wordt deze reis georganiseerd door de reiscommissie van de vereniging, die er elk jaar volledig in slaagt om een spectaculaire reis neer te zetten! Deze reis is toegankelijk voor iedereen, maar leden van Linkit krijgen korting en voorrang.

Sociale activiteiten

Gedurende het collegejaar organiseert studievereniging veel sociale activiteiten om leden op een leuke, laagdrempelige manier samen te laten komen en te ontspannen. Bij sociale activiteiten kan je veelal denken aan bowlen, laser gamen, poolen, een sportactiviteit of een cocktailworkshop. Ben je lid van Linkit? Dan kan je korting krijgen op activiteiten, indien van toepassing.

Studiegerelateerde activiteiten

Naast sociale activiteiten organiseert studievereniging Linkit verschillende studiegerelateerde activiteiten. Deze activiteiten dienen ter aanvulling van de studie, of hebben als doel de studenten kennis te maken met een bedrijf waar ze later eventueel stage kunnen lopen! Op het gebied van studiegerelateerde activiteiten kan er gedacht worden aan interessante workshops, (gast)lezingen, symposia of een binnenlandse reis.

Kortingen

Studievereniging Linkit is ieder jaar actief bezig met het benaderen van sponsoren en partners die ons willen steunen. Zo regelen we bijvoorbeeld korting bij bepaalde bedrijven zodat leden hiervan kunnen profiteren. Denk bijvoorbeeld aan kortingen op tools die je kunt gebruiken tijdens je studie, leuke goodies of een shotje van de maand bij Partycafé de Doos!

Afsluitende barbecue

Traditiegetrouw organiseert studievereniging Linkit ieder jaar een barbecue aan het einde van het jaar om de laatste periode van het jaar feestelijk af te sluiten! Na de barbecue vindt er nog een knallend feestje plaats in Partycafé de Doos om het jaar niet meer te vergeten!

Commissies

Studievereniging Linkit heeft veel commissies onder haar staan die haar helpen in het organiseren van alle leuke en interessante activiteiten. Als lid van Linkit krijg jij ook nog eens de kans om naast je studie actief te worden bij één van deze commissies! Hierbij kan je veel ervaring opdoen en bijvoorbeeld je netwerk verbreden. Wil jij graag je cv een boost geven en ben jij op zoek naar een enthousiast team om de beste activiteit van het jaar te organiseren? Meld je dan aan voor een commissie! Voor meer informatie over de commissies, bekijk het kopje ‘Commissies’ op onze site!

Wil jij actief worden?

Regulier lid worden

Volg jij de studie Industrieel Product Ontwerpen of Human Technology aan de Hanzehogeschool Groningen? Dan kan je voor €10,- per jaar lid worden.

Begunstiger

Volg jij niet de studie Industrieel Product Ontwerpen of Human Technology, maar wil je graag betrokken raken bij Linkit?

Of kom dan langs op ons kantoor! (D1.61 in de Van DoorenVeste).